Wie is Noud?

"Wat zijn we verdrietig! Het liefst kruip je weg, maar dat kan niet! Je moet door voor je zoon, hij heeft ons nodig en nu meer dan ooit!"

Noud is een lief, vrolijk en sociaal jongetje van 4 jaar. Hij mag graag met auto’s en zijn playmobil spelen. Ook is Noud een echt buitenkind, hij gaat graag op zijn loopfiets naar buiten. Zo op het eerste gezicht is Noud een heel normaal jongetje maar…. 28 Juni 2017 kregen we de definitieve uitslag van Noud zijn DNA-onderzoek. Noud heeft de spierziekte Duchenne. BAM… Een keiharde mokerslag. Toen Noud een baby was hebben we eigenlijk niets aan hem gemerkt. Wel was Noud redelijk laat met lopen, hij was bijna 2 jaar. Maar goed het ene kind is sneller dan een ander dus daar zochten we nog niets achter. Noud viel als peuter wel heel veel, hij had dan ook vaak een bult op zijn hoofd. We dachten dat hij een gewoon een beetje klungelig was....

Noud Volgen?

Bekijk de blog of word lid van onze Facebook-pagina

Oom Wietse liep Marathon Rotterdam

Met een aangepaste tandem kan Noud met spierziekte Duchenne toch fietsen!

Op 8 april 2018 heeft oom Wietse de marathon van Rotterdam gelopen met als doel geld op te halen voor een aangepaste tandem voor Noud. Hij heeft, ondanks het warme weer en de zware laatste kilometers, de marathon uitgelopen in 3:54:19! Super fijn dat je dit voor Noud gedaan hebt oom Wietse.

Inmiddels is er ruim 2000 euro gesponsord en de tandem gaat er binnenkort dus komen!

Ook nog doneren? Check de donatiesite:

Marathon lopen voor Noud

Acties

Helaas is er (nog) geen medicijn voor Duchenne, daarom is het zo belangrijk dat er geld komt voor onderzoek. Om geld in te zamelen zijn we eind Juli begonnen met het inzamelen van mobieltjes. Dat liep super! We zijn zelfs op televisie geweest in Hart van Nederland! Dat hadden we totaal niet verwacht!