Wie is Noud?

"Wat zijn we verdrietig! Het liefst kruip je weg, maar dat kan niet! Je moet door voor je zoon, hij heeft ons nodig en nu meer dan ooit!"

Noud is een lief, vrolijk en sociaal jongetje van 4 jaar. Hij mag graag met auto’s en zijn playmobil spelen. Ook is Noud een echt buitenkind, hij gaat graag op zijn loopfiets naar buiten. Zo op het eerste gezicht is Noud een heel normaal jongetje maar…. 28 Juni 2017 kregen we de definitieve uitslag van Noud zijn DNA-onderzoek. Noud heeft de spierziekte Duchenne. BAM… Een keiharde mokerslag. Toen Noud een baby was hebben we eigenlijk niets aan hem gemerkt. Wel was Noud redelijk laat met lopen, hij was bijna 2 jaar. Maar goed het ene kind is sneller dan een ander dus daar zochten we nog niets achter. Noud viel als peuter wel heel veel, hij had dan ook vaak een bult op zijn hoofd. We dachten dat hij een gewoon een beetje klungelig was....

Noud Volgen?

Bekijk de blog of word lid van onze Facebook-pagina

Spinningmarathon

Zaterdag 20 Januari 2018 was er een spinningmarathon voor Noud en Duchenne!

1e uur begint om 10.00
2e uur begint om 11.00
3e uur begint om 12.00
4e uur begint om 13.00 (extra uur vanwege vele aanmeldingen)

  • 15,- per fiets, per uur.

Waar: Fitnessclub Vollenhove
Wilt u meer info? Vraag het via het contactformulier!

Ook kunt u na afloop een consumptie kopen; iets te drinken, een belegd bolletje of een lekker kopje soep. De gehele opbrengst komt ten goede aan Noud en het Duchenne Parent Project.

Iedereen, sponsors/spinners/instructeurs bedankt. De spinningmarathon was een groot succes, er is bijna 4500 euro opgehaald voor Noud en het Duchenne Parent Project!

Acties

Helaas is er (nog) geen medicijn voor Duchenne, daarom is het zo belangrijk dat er geld komt voor onderzoek. Om geld in te zamelen zijn we eind Juli begonnen met het inzamelen van mobieltjes. Dat liep super! We zijn zelfs op televisie geweest in Hart van Nederland! Dat hadden we totaal niet verwacht!